Referenties - Tevreden klanten KostenCheck

Middelman Wonen en Mode
Kostenbesparing Afvalkosten – 22% en energiekosten – 19%
“Wij maken gebruik van de diensten van Euretco en zo hebben wij via KostenCheck een onderzoek uit laten voeren. Na 2 weken kregen wij een duidelijk rapport voorzien van actiepunten. De uitvoering werd zorgvuldig en punctueel afgehandeld. Wij hadden er geen omkijken naar.”
Grontmij
Kostenbesparing - energiekosten – 21%
“De Grontmij beheert in Nederland vele wooncomplexen. Wij regelen algemene zaken, waaronder het inkopen van energie. KostenCheck is voor ons een uitkomst, want goed beheer van energiecontracten kost veel tijd en vergt specifieke kennis. De werkwijze van KostenCheck sluit volledig aan bij onze stijl.”
Euretco
Zakelijke kostenbesparing
Euretco is een retailorganisatie die service en diensten verleent aan ondernemers zoals Pronto, Superkeukens, Profijtmeubelen en Trendhopper.
Door de samenwerking met KostenCheck kan Euretco een extra toegevoegde waarde bieden aan deze ondernemers. Aangesloten ondernemers ervaren uiteindelijk een verbetering van het bedrijfsresultaat.
Ambachtsbakker
Besparing bedrijfskosten
De Ambachtsbakker is een overkoepelende organisatie voor kwaliteitsbakkers. Aangesloten bakkers ervaren de grote voordelen van onder andere: collectiviteit, advies en naamsbekendheid.
Inmiddels heeft KostenCheck bij ruim een kwart van de aangesloten Ambachtsbakkers een succesvol onderzoek afgerond op het gebied van energie.
Ambachtsbakker Schreuder
Besparing bedrijfskosten - Verlaging energiekosten - 22%
“Naast een forse besparing op energie en een goed advies over de contractsvorm heeft KostenCheck een slepend probleem opgelost. Jarenlang hebben wij door fouten van onze energieleverancier te veel betaald. Door volharding en doortastendheid van KostenCheck heeft de correctie plaatsgevonden.“